AUTOCOLANTE VINIL DECORATIV Modele Elite sunt dedicate exclusiv distribuției cu adevărat inovatoare și care satisface nevoile de pe piață astăzi pentru decorare, renovare și noi produse pentru construcții. Printre acestea sunt produsele pentru geamuri autoadezive Ifeel si POV. După ani de experiență pe piețele asiatice și americane, Elite a ajuns si in Europa, cu produsele lor, pentru a oferi un concept nou în lumea decoratiunilor interioare și renovare.
AUTOCOLANTE VINIL DECORATIV Modele Elite sunt concepute pentru a satisface nevoile pieței din punct de vedere al comercializarii produselor avant-garde, calitate și estetică, care ne permit să stabilim un dialog deschis cu decoratorii, designeri de interior, editori, distribuitori, arhitecți, constructori și consumatori; fiind în concordanță cu principiile și valorile care guvernează societatea din care facem parte.
AUTOCOLANTE VINIL DECORATIV Elite sunt concepute pentru renovare din vinil auto-adeziv și termodeformabil (Infeel), vinil textil pentru geamuri (POV ) și produse speciale care repsecta protejarea mediului și executia de proiecte mari, cum ar fi: soluri (Decoblu), toalete, chiuvete, spa-uri, etc. Modele create pentru decorarea și transformarea decoratiunilor din locuinte, săli de clasă, birouri si magazine, bazate pe modele mai moderne, ideale pentru cei mai pretentiosi, care îndeplinesc principiul de calitate.

Suntem distribuitori exclusivi pentru Romania a produselor Infeel, POV și Decoblu. Noi oferim diverse tipuri de lucrări care permit alături de noi în distribuirea produselor noastre, crearea unei rețele clar și bine definite; promovarea de marketing în rândul profesioniștilor. Dacă sunteți interesat, trebuie doar sa ne contactati pentru a cunoaște condițiile și avantajele pe care le oferim.

Avem un personal foarte bine instruit pentru a efectua pregătirea pentru instalarea produselor noastre, cu experiență solidă în proiecte la scară mică, medie și mare, care, eventual, care pot fi detasati pentru pregatirea si aplicarea materialelor în diferite zone la solicitarea clientilor. Avem, de asemenea, ghiduri detaliate pentru aplicarea materialelor Infeel, POV și instalare Decoblu.