reparatii aer conditionat

Servicii Mentenanta - Facility Management

Prin serviciile de mentenanta tehnica, ORDENA are in vedere conservarea starii cladirilor si optimizarea functionarii instalatiilor si echipamentelor aflate in interiorul acestora.
Mentenanta tehnica vizeaza, de asemenea, functionarea optima a instalatiilor, printr-un program de intretinere care poate fi:
mentenanta preventiva,
mentenanta predictiva,
mentenanta corectiva,
mentenanta reactiva
.
In acest fel, se asigura cresterea fiabilitatii si a performantelor cladirii si scaderea disfunctionalitatilor care pot aparea in timp.

 • Mentenanta preventiva – are ca scop definirea unui program de mentenanta care vizeaza prevenirea degradarii si a defectarii utilajelor.  Astfel se elimina sau se previne mentenanta corectiva si/sau a cea reactiva. Activitatea are ca scop detectarea potentialelor probleme cu efectul imediat de a programa interventiile necesare care vor preveni orice degradare a conditiilor de functionare.
 • Mentenanta predictiva - are la baza programarea activitatilor in functie de parametrii/indicatorii efectivi de functionare ai echipamentului si, totodata, se realizeaza prin intermediul urmaririi parametrilor de uzura ai elementelor sau subansamblurilor–cheie ale utilajelor. Se folosesc instrumente specifice (analizatoare de uzura, de vibratii, etc.), urmand ca interventiile de mentenanta sa fie realizate inainte de aparitia defectului.
 • Mentenanta corectiva - activitatea se focalizeaza pe sarcini planificate la intervale regulate de timp prin care se asigura mentinerea in stare de functionare in parametri optimi a echipamentelor.
 • Mentenanta reactiva - interventia rapida asupra echipamentului in momentul in care apar defectiuni.

Planul ORDENA privind mentenanta tehnica vizeaza:

 • Reducerea costurilor cu intretinerea, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea in parametri optimi a instalatiilor
 • Reducerea si optimizarea costurilor pentru utilitati (apa, gaze, energie electrica) prin reglarea instalatiilor si eliminarea pierderilor
 • Program de mentenanta personalizat pentru fiecare tip de instalatie
 • Siguranta proprietatii, controlul si eliminarea rapida a problemelor de intretinere
 • Utilizarea performantelor cladirii (siguranta, confort, eficienta consumurilor) la parametrii proiectati prin monitorizare, verificare, masuratori si reglari ale instalatiilor si echipamentelor
 • Intretinerea si monitorizarea instalatiilor in conformitate cu legile si reglementarile romanesti si ale Uniunii Europene
 • Restaurarea si conservarea componentelor cladirii cu pastrarea specificului acesteia
 • Inlocuirea componentelor uzate inainte de defectarea lor, controale periodice, revizii partiale si totale, lucrari de mici si mari reparatii.

  In caz de necesitate, Ordena asigura interventia rapida asupra echipamentelor, avand echipe disponibile la orice ora din zi si din noapte, in oricare zi a anului.

Serviciile  de mentenanta tehnica includ interventii corective si reactive pentru: instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilatie si climatizare, instalatii de stingere a incendiilor, instalatii electrice, renovari si igienizari.

ORDENA este autorizata sa execute si servicii de PRAM, ISCIR, Proiectare si executie de trasee electrice, Proiectare si executie de instalatii sanitare

Intreg procesul de mentenanta tehnica se realizeaza cu echipe de tehnicieni calificati si acreditati, cu ajutorul unor furnizori competenti care ne pun la dispozitie, cu promptitudine, toate echipamentele si consumabilele necesare. Administrarea tehnica a operatiunilor se face prin intermediul unui software specializat 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, pe tot parcursul anului. Interventiile se pot face in baza unui abonament lunar sau doar in baza unor comenzi singulare, specifice.

 • Intretinerea Cladirilor

  • Intretinere tehnica
  • Intretinerea sistemului de incalzire
  • Intretinerea sistemului electric
  • Intretinerea instalatiilor si retelelor de apa, gaze, canalizare
  • Intretinerea lifturilor
 • Intretinerea spatiilor comerciale

  Serviciile se adreseaza tuturor investitorilor care au in portofoliu investitii imobiliare, companiilor ce isi desfasoara activitatea in spatii de birouri, in spatii comerciale ori industriale, precum si locatarilor din condominii rezidentiale.

  Pachetul complet de servicii, calibrat de expertii nostri special pentru fiecare client, are ca obiectiv principal administrarea eficienta a proprietatilor si cresterea valorii acestora pe termen lung.

  Buna functionare a unei proprietati depinde in principal de gestionarea corecta a serviciilor si facilitatilor, printr-un ansamblu de factori operationali, administrativi si financiari.


Zugraveli
Din proiectele recente
Zugraveli
Din proiectele recente
Zugraveli
Din proiectele recente
Amenajari interioare
Din proiectele recente